Loek Hartog vertegenwoordigt Carrera Cup Duitsland in Porsche Junior Shootout

Loek Hartog bekendmaking Porsche Supercup 2022

Porsche-coureur Loek Hartog zal voor Carrera Cup Duitsland rijden tijdens de Porsche Junior Shootout. De pas twintigjarige-rijder krijgt van Carrera Cup Duitsland de kans om zijn droom werkelijkheid te laten komen.

De Porsche Junior Shootout is een 4-daagse competitie waar de 12 ‘s werelds meest aanstormende GT talenten nek aan nek gaan om een felbegeerde plek in de autosport te veroveren. De Porsche Junior titel is een titel die al 25 jaar stand houdt en de hedendaagse Porsche Fabrieks coureurs heeft opgeleid. Dit jaar vindt de Shootout plaats van 21 tot 25 november op een Europees circuit dat later bekend zal worden. Loekie, zoals Hartog ook weleens wordt genoemd, zal naar Porsche Junior Shootout worden gestuurd om de Carrera Cup Duitsland en tevens de enige wildcard wereldwijd te representeren.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PorscheCarreraCupDeutschland (@carreracupdeutschland)

De twintigjarige-coureur is door het dolle heen: "[Ik ben] onwijs dankbaar voor de kans, het vertrouwen van Porsche Duitsland en extreem gemotiveerd om deze droom van mij te realiseren! Ik kan niet wachten om te laten zien wat ik in huis heb", zo laat de nummer tien van het Porsche Supercup kampioenschap weten. De Nederlander is de enige ter wereld die door middel van een wildcard aan de raceklasse mag meedoen. Afgelopen seizoen eindigde de ooit jongste Porsche Supercup coureur met 35 punten op een tiende plek.

Lees ook: Gasly zet vraagtekens bij rol Tsunoda

Lees ook: Red Bull-junior Liam Lawson rijdt volgend jaar Japanse Super Formula

Lees ook: Alpine wil in 2026 strijden voor titel

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden