Teleurgestelde Pérez: Alles ging fout

door Gijs Leuvenink
perez monaco zaterdag

Voor Sergio Pérez was de 2023-editie van de Grand Prix van Monaco één om snel te vergeten. De Mexicaan moest vanaf de laatste plek starten en kwam tijdens de race slecht voor de dag. Uiteindelijk eindigde de Red Bull-coureur als zestiende.

Sergio Pérez is erg teleurgesteld in het verloop van zijn weekend. In gesprek met F1.com liet de Mexicaan duidelijk merken dat het niet goed was wat hij dit weekend op de mat legde. "Het was een hele moeilijke dag. Alles wat mis kon gaan, ging ook mis. Niet alleen vandaag, maar ook gisteren."

Zware omstandigheden

Pérez refereert ook aan de veranderende weersomstandigheden, die volgens hem ook niet geholpen hebben. "Het was ook nog heel zwaar met de omstandigheden. Het lukte allemaal maar niet vandaag."

Klap voor WK

Voor de kansen in het wereldkampioenschap van Pérez was dit ook een klap. De Mexicaan moet veel goedmaken richting Max Verstappen om nog mee te kunnen doen. "Voor het WK is dit echt een dreun. Ik maakte gisteren al een fout en die heeft me 25 punten gekost. Ik heb nog hoop, maar ik kan me geen fouten meer pemitteren."

Lees ook: Pérez biedt excuses aan team aan na kwalificatiecrash

Lees ook: Williams-coureurs blij met auto in Monaco

Lees ook: Zware zaterdag voor Alfa in Monaco

door Gijs Leuvenink

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden