Kay van Berlo ook in 2022 in Porsche Carrera Cup North America

door Tim Koenders
10-saturday-monza

Kay van Berlo rijdt net als in 2021 ook in 2022 in de Porsche Carrera Cup North America (PCCNA). Van Berlo komt ook dit jaar voor Kelly-Moss Road and Race in actie. Na een succesvol 2021 komt Van Berlo voor niet minder dan de titel.

Voor Grand Prix Radio blikt Kay van Berlo vooruit op het PCCNA-seizoen van 2022. “Ik mag bekendmaken dat ik in 2022 terugkom in de Porsche Carrera Cup North America. Ik rijd voor hetzelfde team als afgelopen jaar.” In 2021 sloot Van Berlo het seizoen als tweede af na meerdere overwinningen. “Door een aantal DNF’s hebben we de titel niet kunnen pakken. Dit jaar dus een nieuwe kans”

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kay Van Berlo (@kayvanberlo)

Een mooie kalender

Kay van Berlo kijkt erg uit naar de start van het seizoen. “Het team is supergoed. Afgelopen jaar zaten we er ieder weekend goed bij. We gaan die lijn dit jaar gewoon doorzetten.” Het kampioenschap bestaat uit acht ronden. Eén in Canada en de andere zeven in de Verenigde Staten. Van Berlo legt uit dat hij erg uitkijkt naar de races op Laguna Seca, Long Beach en in Toronto. Het seizoen begint over twee weken in Sebring. “Nieuwe ronde nieuwe kansen bij hetzelfde team, ik heb er vertrouwen in. We gaan voor niets minder dan de titel.”

De hele update van Kay van Berlo is te horen op Grand Prix Radio.

Lees ook: Jolyon Palmer: Red Bull heeft veel meer in huis

Lees ook: Nikita Mazepin reageert op per direct ontslag door Haas: Teleurgesteld

Lees ook: BREAKING: Haas breekt per direct met Nikita Mazepin en sponsor Uralkali

door Tim Koenders

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden